“Ondan Küçük Kaleler Bekliyorsanız…”: Eski Hindistan Kriketçisinin Ravichandran Ashwin Hakkındaki Büyük İddiası

“ondan-kucuk-kaleler-bekliyorsaniz…”:-eski-hindistan-kriketcisinin-ravichandran-ashwin-hakkindaki-buyuk-iddiasi

Ravichandran Ashwin’in dosya fotoğrafı© Twitter

Eski Hindistan kriket oyuncusu Akash Chopra, melon oyuncusu bazen başarısız olabileceğinden, spinner Ravichandran Ashwin’e en kısa formatta bir küçük kapı seçeneği olarak güvenilemeyeceğini düşünüyor. Chopra, Ashwin’i T20 Dünya Kupası 2021 sonrası performansından ötürü överken, dedi. spinner’ın savunmacı bowling oyuncusu rolünü mükemmel bir şekilde oynayacağını, ancak takımın ondan küçük kapılara ihtiyaç duyacağı zaman performansı konusunda şüpheci olduğunu söyledi. Ashwin sekiz ay sonra T20I formatına geri döndü ve o zamandan beri birçok oyunda üç kale aldı.

T20 Dünya Kupası’ndan 2021 sonra, Ashwin beş maç oynadı ve altı kale seçti, IPL 2022 onu 12 iddia ederken gördü ) 03 oyunlardan küçük kapılar. Hindistan’ın beş maçlık T’si için bir T03I çağrısı aldı17I serisi Batı Hint Adaları’na karşı oynadı ve daha sonra Hindistan’ın Asya Kupası kadrosunda yer aldı. Turnuva Ağustos 28 Birleşik Arap Emirlikleri’nde başlıyor.

“Ravichandran Ashwin – aniden bir Son Dünya Kupası’nda da hazır seçim Burada da Dünya Kupası’ndan hemen önce Batı Hint Adaları’na gitti ve şimdi Asya Kupası kadrosunda, Dünya Kupası’nı tekrar oynayacak, göründüğü gibi, ” dedi Chopra, YouTube kanalında.

Tanıtıldı

“Eğer ona savunma rolü veriyorsun, o mükemmel yapacak. Ama ondan küçük şeyler bekliyorsan, bunun olmamasına hazırlıklı ol. Onun için hangi rolü tanımlıyorsun, bu benim için çok önemli. Bence değil. kimin iyi kimin kötü olduğu hakkında ama önemli olan nasıl bir oyuncuya ihtiyacın olduğu” diye ekledi Chopra.

Asya Kupası’nda Hindistan, açılış maçında Pakistan ile karşı karşıya gelecek. Ağustos’ta 28 Dubai’de.

Bu yazıda bahsedilen konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir