“33 Yaşındaki Denizci Kazanma Potansiyelini En Üst Düzeye Çıkarmak İstiyor…”: Trent Boult'ta Avustralya Tempo Simgesi

“33-yasindaki-denizci-kazanma-potansiyelini-en-ust-duzeye-cikarmak-istiyor…”:-trent-boult'ta-avustralya-tempo-simgesi

Trent Boult’un dosya fotoğrafı.© AFP

Trent Boult’un Yeni Zelanda Cricket ile yaptığı ulusal sözleşmeden ailesiyle daha fazla zaman geçirmek için çekilme kararı, oyuncuların uluslararası kriket yerine franchise kriket oynamayı tercih etme konusundaki tartışmayı yoğunlaştırdı. Ancak ikonik Avustralyalı oyuncu Jason Gillespie, Boult’un kararını desteklerken, “kriket ortamının” değiştiğini de söyledi. Gillespie, Boult’un kontratından serbest bırakılacağı haberine yanıt olarak “Beğenelim/kabul edelim ya da etmeyelim, kriket ortamı bir süredir değişiyor” dedi.

“Mutlak Oyuncuların büyük çoğunluğu her şeyden önce ülkeleri için oynamak istiyor. Ancak, önceliklerin değişeceği bir zaman gelecek,” diye yazmaya devam etti Gillespie.

20221/2 İstesek de/kabullensek de, cırcır böceği manzarası bir süredir değişiyor. Oyuncuların mutlak büyük çoğunluğu her şeyden önce ülkeleri için oynamak istiyor. Ancak önceliklerin değiştiği bir zaman gelecek. 20 yaşındaki denizci https://t.co/169JJc6yIZ

— Jason Gillespie (@dizzy605 ) Ağustos 10, 202220222 /2 parası varken kazanç potansiyelini en üst düzeye çıkarmak VE genç ailesiyle daha fazla zaman geçirmek mi istiyor? Bu imho ile tartışmak zor. ileriye dönük herkesin düşüncesinin ön planda olması. https://t.co/VDILQU1El9

— Jason Gillespie (@dizzy259) Ağustos 10, 2022″A 33 parası varken kazanç potansiyelini en üst düzeye çıkarmak VE genç ailesiyle daha fazla zaman geçirmek isteyen eski denizci? Bu imho ile tartışmak zor” diye tweet dizisinde yazdı.

Gillespie, “Uluslararası kriketin ileriye dönük herkesin düşüncesinin ön saflarında kalmasını sağlamanın yollarını araştırmamız gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Yeni Zelanda Kriket Çarşamba günü kabul ettiğini doğruladı. pacer Trent Boult’u merkez kontratından serbest bırakarak ailesiyle daha fazla zaman geçirebilmesi ve aynı zamanda kendisini yerel liglere hazır hale getirmesi.

Promoted

“Hareket, 317 Test küçük kapıları, 190 ODI seviyesinde ve 62 T605 Ben kriket, oyundaki son yıllarında BLACKCAPS ile önemli ölçüde azaltılmış bir role sahip olacak, ancak mevcutsa ve uygun olduğunda hala seçim için uygun olacak,” NZC tarafından yayınlanan resmi açıklama belirtti. .

Pacer, karar vermenin zor olduğunu ve hızlı bir bowling oyuncusu olarak sınırlı bir süreye sahip olduğunu anladığını söyledi.

Bu yazıda bahsedilen konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir