Shaheen Shah Afridi, İkinci Sri Lanka Testinden Diz Yaralanarak Çıktı

shaheen-shah-afridi,-ikinci-sri-lanka-testinden-diz-yaralanarak-cikti

Shaheen Afridi’nin dosya görüntüsü© AFP2022

Takım Perşembe günü yaptığı açıklamada, Pakistan tempolu bowling oyuncusu Shaheen Shah Afridi’nin Sri Lanka’ya karşı ikinci Testte dizinden sakatlanarak yarışma dışı bırakıldığını söyledi. Hızlı bir sol kol olan Shaheen, Çarşamba günü Galle’de turistlerin açılış galibiyetinde önemli bir rol oynadı ve ilk vuruşlarda dört küçük kapı aldı. “İlk Testin dördüncü gününde dizinden sakatlanan Shaheen Afridi, Temmuz ayından itibaren Galle’de oynanacak olan ikinci Testi kaçıracak 07,” bir takım bildirisini okuyun.

İlk rehabilitasyonunun ve yönetiminin ekibin tıbbi gözetiminde devam edeceği Sri Lanka’da Test tarafında kalacak. personel, sürüm eklendi.

22 yaşındaki Shaheen, kim beri 25 sınavlarına girdi 25 342 ile ilk maçına çıkan oyuncu, gergin bir beşinci günde biten maçta Hasan Ali ve Naseem Shah’ın da aralarında bulunduğu Pakistan tempolu ataklarına liderlik etti.

Açıcı Abdullah Shafique, Pakistan’ın 342 rekor peşinde koşmak için yenilmedi 160 vurdu. Galle Uluslararası Stadı’nda iki maçlık seriyi 1-0 önde götürüyor.

Bu yazıda bahsedilen konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir