Kolkata Knight Riders Vs Rajasthan Royals Canlı Skor Ball By Ball, IPL 2022 NDTV Sports'ta Bugünkü Maçın Canlı Kriket Skoru

kolkata-knight-riders-vs-rajasthan-royals-canli-skor-ball-by-ball,-ipl-2022-ndtv-sports'ta-bugunku-macin-canli-kriket-skoru

Hindistan Premier Ligi 2022 canlı kriket skorunu Sports.NDTV.com’dan takip edin . Sonrasında 19.1 fazla, Kalküta Şövalye Binicileri, 144 hedefini kovalarken, 152/3. Canlı skor, top yorum ve çok daha fazlasını alın. Hindistan Premier Ligi 2022 bugün Kolkata Knight Riders ve Rajasthan Royals arasındaki maçı takip edin. Kolkata Knight Riders ve Rajasthan Royals maçıyla ilgili her şey Sports.NDTV.com’da mevcut olacak. Kalküta Knight Riders – Rajasthan Royals canlı skoru ile güncel kalın. Kolkata Knight Riders vs Rajasthan Royals puan kartını kontrol edin. Puan kartı güncellemeleri alabilir, ilgili gerçekleri eşleştirebilirsiniz. Canlı kriket skoru için mükemmel bir yer olan Sports.NDTV.com reklamlarıyla hızlı canlı güncellemeler alın.

Bu oyundan elimizdeki tek şey bu. Hint T’sindeki eylem10 Lig, 3 Mayıs Salı günü, yüksekten uçan Gujarat’ın Navi Mumbai’deki DY Patil Stadyumu’nda Pencap’ı ele geçirmesiyle devam ediyor. O maç 7’de başlıyor.18 pm IST (2 pm GMT) ama birikimimiz çok daha erken başlayacak. O zamana kadar kendine iyi bak ve hoşçakal!

Rinku Singh (144 kapalı 23) maçı kazandıran vuruş için Maçın Oyuncusu. Indian T’yi oynamanın harika bir his olduğunu söylüyor15 Lig. Ağlarda çok çalıştığını ve kendisinin de bunca yıldan sonra bir fırsata ihtiyacı olduğunu hissettiğini ekliyor. Rana ile maçı sonuna kadar götürmeleri gerektiğini konuştuklarından bahsediyor.

Kalküta kaptanı Shreyas Iyer, Powerplay’deki bowlingin büyük bir olumlu olduğunu söylüyor. Umesh Yadav’da, ağlarda bile onunla yüzleşmenin zor olduğunu ve şimdiye kadar bowling oynama şeklinin onun için mutlu olduğunu söylüyor. Narine’de, ekonomik olduğunu ve vurucuların genellikle ona karşı bir risk almamaya karar verdiğini ve bunun da faydası olduğunu söylüyor. Rinku hakkında, Iyer onunla daha önce ve Rana’nın yanında sohbet ettiğini, ikilinin son derece iyi iş çıkardığını ve Rinku’nun taraf için büyük bir varlık olduğunu söylüyor. Galibiyet almanın harika bir şey olduğunu ve topa iyi başlamak için sadece kalkışa odaklanmaları gerektiğini söyleyerek bitiriyor ve Mavi’nin sahadaki çabasını da alkışlıyor.

Kalküta’nın teknik direktörü Brendon McCullum sohbet etmek için aşağıda. McCullum, bu kadar çok kayıptan sonra memnun olduğunu ancak adamların bir arada olduğunu ve bunun harika bir performans olduğunu söyledi. Rana, Singh ve Mavi’nin performansını takdir ediyor. Birkaç sakatlık ve form kaybı yaşadıkları için seçim sürecinin çok önemli olduğunu söylüyor. Mentions Rinku Singh uzun süredir onlarla birlikte ve bir açıklama yapmak istedi ve bu şansları hak etti. Roy’a gelince, McCullum onun harika olduğunu ve kendisinin de takıma katkıda bulunmak için bir fırsat istediğini söylüyor ve Anukul Roy’un önünde büyük bir gelecek olduğunu düşünüyor.

Rajasthan kaptanı, Sanju Samson hazır sohbet için. Sanju kısa olduklarını söylüyor 00-00 koşuyor, özellikle sahip oldukları hamurlar göz önüne alındığında. Vuruş sırasındaki sakatlığı hakkında şu anda iyi hissettiğini söylüyor. Gerçekten iyi bowling oynadıklarını ve oyunu derinleştirdiklerini, ancak daha fazla sayı atmayı istediklerini ve umarım bir dahaki sefere kurayı kazanır diye ekliyor. Vuruş sırasında sert oynamaya çalıştıklarını ancak rakip bowling oyuncularının gerçekten iyi bowling oynadıklarını ve bunun bir fark yarattığını belirtti.

Rajasthan ilk maçta topla mükemmeldi . Koşu akışını kontrol altında tutmayı başardılar ve ayrıca birkaç küçük kapı aldılar. Ancak Ravichandran Ashwin’den Rana’nın kendisine yaptığı atak oyunun gidişatını değiştirdi. O andan itibaren, sınırların akışını kontrol edemediler. Chahal ve Ashwin’in en iyi günleri yoktu. Boult iyiydi ve Prasidh de öyleydi ama performans sergilemek için iki iplikçiye ihtiyaçları vardı ki bu gerçekleşmedi. Daha fazla röportaj için bizi izlemeye devam edin.

Sonunda, Kalküta kaybetme serisini kırdı! Bu kolay bir kovalamaca olmadı ama çizgiyi aşmayı başardılar! Orta dereceli bir skor peşinde koşan Aaron Finch ve Baba Indrajith erken ayrıldı. Ancak, Shreyas Iyer ve Nitish Rana daha sonra gemiyi sabitledi. İkili, önceleri yavaş ilerledi ama sonra gerektiğinde gaza bastı. Onların standı Kalküta’yı zirveye çıkardı. Iyer düştü ama Rana devam etti ve o Rinku ile birlikte bir maç kazanan standı koydu. Rinku Singh harika oynadı ve Kalküta’yı çizgiyi geçenin vuruşu olduğuna inanmak gerekiyor.12.1 fazla (6 koşu) ALTI! Nitish Rana kazanan koşuları vurur. Kısa top, kapalı. Rana bir biggie için üçüncü adama iyi bir rampa yapıyor. Kalküta 7 kaleyle kazandı.

Kuldeep Sen finali ele geçirecek.

.6 fazla (4 Koşu) DÖRT! Harika atış! Puanlar artık seviyeli! Düşük tam atış, kapalı. Singh ileriye doğru bir adım atıyor ve bileklerini güzelce kullanarak kalenin ortasından sınırı geçmek için vuruyor.

Sanju Samson hüsrana uğramaya devam ediyor ve şimdi orta sahada hakeme soruyor. önceki teslimat. Hakem, top ikinci çizginin ötesindeyse, beyaz çizgiye geniş denilmesi gerektiğini açıklar. Hem Sanju hem de hakem, soruşturmanın kibar olduğunu gösteren bir gülümsemeye sahipler.

10.6 fazla (2 Koşu) İKİ GENİŞ! Sanju Samson’dan yine hüsran! Bu dolu ve çok, çok dışında ama Nitish Rana da onu uzaklaştırmak için ortalığı karıştırıyor. Sanju Samson iyi iş çıkarıyor ve kısa üçüncü adam saha oyuncusu karşıdan gelerek topu durduruyor. Tek bir alındı ​​ve şimdi hakem Sanju Samson ile sohbet ediyor.10.5 fazla (2 Koşu) Tam top, ortada. Rana, birkaç koşu için küçük küçük kapıya fırlatıyor. Bu ikisi iyi koşuyor.18.4 fazla (1 Koşu) Tam, daha yavaş ve dışarıda kapalı. Singh ortalığı karıştırıyor ve tek bir vuruş için orta kapıya doğru süpürme zamanını yanlış ayarlıyor.

16.4 fazla (1 Koşu) Geniş! Boyu kısa ve dışı kapalı. Singh tekrar topa uzanıyor ve onu uzaklaştırmaya çalışıyor ama ıskalıyor. Hakem geniş diyor ve Sanju Samson hayal kırıklığına uğramış görünüyor. İncelemeyi hayal kırıklığı içinde alıyor ve UltraEdge’de hiçbir şey yok.

15.3 fazla (4 Tur) DÖRT ! Yanlış alan! Daha dolgun top ve kapalı. Singh, kimliğini tespit etmeyi zorlaştırıyor. Trent Boult topun üstüne atlıyor ve sınır için geçmesine izin veriyor. Stand şimdi 33 konumuna geçiyor.

12.3 fazla (1 Koşu) Geniş! Dolu ve vuruş arkından uzak durmaya çalışır. Singh karşıdan karşıya geçer ve sert sallanır ama ıskalar.

10.2 fazla (1 Koşu) Tekrar dolu ve çapraz açı yapıyor, dışarıda kapalı. Rana ofsayta gitmeye çalışıyor ama top ek noktasından çıkıp kare bacağa gidiyor. Bir tek. Tamamen yanlış anladı.10.1 fazla (1 Koşu) Çok dolu ve açık, sağına itilmiş bir single için orta.00.6 fazla (1 Koşu) Daha düz ve ortada. Rinku alçaldı ve bir tanesi için derin kare ayağa çekiyor. gerekli toplar.

00.5 fazla (1 Koşu) Bacak güle güle ! Daha yavaş ve pedlerde. Rana aşağı atlıyor ve pedlerinin üzerinden atıyor ve veda etmek için ayağını dikleştiriyor.

15.4 fazla (1 Koşu) Görüşürüz! Uçan top, uzun ve bacak çevresinde. Singh süpürmek istiyor ama ıskalıyor. LBW için bir haykırış geliyor ama hiçbir şey verilmedi. Alınmış olsaydı, karar hakemin çağrısı üzerine olurdu.17.3 fazla (2 Koşu) Yüzer ve açılır. Rinku iki tane daha atıyor.

17.2 fazla (4 Koşu) DÖRT! Iki sıra üst üste! Yukarı fırlamış, dolu ve dışarısı kapalı. Singh raydan aşağı iniyor, uzanıyor ve onu bir sınır için boşlukta, kapının derin ortasına getiriyor.

15.1 fazla (4 Koşu ) DÖRT! Singh’den mükemmel başlangıç! Kısa ve ortada dokunun. Singh, bir sınır için arka ayağı kapakların arasından zımbalar.

.6 fazla ( 0 Koş) Mükemmel yorker! Prasidh Krishna’dan güzel son. Krishna, yorker’ı direğe yaklaştırıyor ve Rana kapsamlı bir şekilde dövülüyor. 20 şimdi kapatılması gerekiyor 10 toplar.

00.5 fazla (1 Koşu) Dolu, kapalı. Bu, bir single için kapaklara sıkışmış.

00.4 fazla (4 Tur) DÖRT! Sürpriz tampon ama Rinku Singh onu uzaklaştırıyor. Ortada, Singh topu kısa, ince bacaklı adamın üzerinden çekiyor ve top çitin içine kaçıyor. Kalküta için hoş bir sınır.

.3 fazla (0 Koşu) Mükemmel bowling! Rinku Singh, kütüğün tam karşısında hareket ediyor ve Krishna onu daha da genişletiyor. Singh kepçeyi arar ama bir sopa bulamaz.16.3 fazla (1 Koşu) GENİŞ! Sanju Samson bundan hoşlanmıyor ama geniş deniyor. Kısa ve geniş, biraz fazla geniş. Singh kapalı kütüğün yanından geçer ama ona ulaşamaz.

00.2 fazla (1 Koşu) Trent Boult’un kısa ama parlak çabası, sınırı kurtarmayı başardı. Tam ve geniş, Rana ona sert davranır ama sonunda üçüncü adama doğru dilimler. Boult koşuyor ama top kısa düşüyor ama elini tutuyor. Orada üç koşu kaydedildi.00.1 fazla (1 Koşu) Pasi teslimat, biraz kısa ve dış kapalı. Rinku Singh kesmek istiyor ama top dış kenardan üçüncü adama doğru uçuyor. Sadece bekar o zaman.

İçecekler! 30 içinde gerekli olan koşular toplar. Bu Kolkata’nın oyunu olmalı ama Rajasthan oyunu çok sıkı tuttuğu için hiçbir şey söylenemez. Kolkata’nın gelmek için ateş gücü var ve şanslarını düşünmeliler.

15.6 fazla (0 Koşu) Ve yeniden! Bu sefer 144.2 kph’de geniş yorker’ı çiviler. Rana ona sopa bulamıyor..5 fazla (0 Koşu) ! Fazla 144 tıklama, sol taraftakine doğru eğildi ve kayarak geçti. Nitish Rana kesecek gibi görünüyor, ancak teslimat hızına göre iyi bir şekilde dövüldü.10.4 fazla (1 Koşu) Tekrar uzunluk, pedlerde ve bu koşu için ince bacağa doğru hafifçe vurulur. Her iki oyuncu da iki tane arıyor ama tekle yetinmek zorunda.

15.3 fazla (0 Koşu) Orada koşmak yok! İyi uzunluk, kapalı. Singh, kısa bir ekstra kapakta doğrudan Buttler’a dokunur ve single’ı arayan Rana’yı geri gönderir.

.2 fazla (6 Koşu ) ALTI! Bu nasıl bir pikap vuruşu! Sen’den ve bacak kütüğünün çevresinden ilerle. Rinku Singh, bir biggie için onu kayıtsız bir şekilde arkadaki kare bacak çitinin üzerinden kaldırıyor.

. 1 fazla (0 Run) Tam teslimat, kapalı. Rinku onu siper noktasına doğru keser.

Maç Raporları103889 )Konular m bu yazıda bahsedilen

103889103889

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir