Hindistan – Sri Lanka, 2. Test, 1. Gün Canlı Skor: Mayank Agarwal, Rohit Sharma Ile Büyük Karışıklıktan Sonra Bitti

hindistan-–-sri-lanka,-2-test,-1.-gun-canli-skor:-mayank-agarwal,-rohit-sharma-ile-buyuk-karisikliktan-sonra-bitti

Hindistan – Sri Lanka 2. Test, 1. Gün Canlı: Rohit Sharma oynuyor Sri Lanka’ya karşı vuruldu.© BCCI

IND vs SL, 2. Test, 1. Gün Canlı Güncellemeleri : Kura atışını kazandıktan sonra vuruş yapmayı seçen Hindistan, Cumartesi günü Bengaluru’daki M Chinnaswamy Stadyumu’ndaki ikinci Test maçında Sri Lanka’ya karşı küçük bir yenilgi aldı. Kaptan Rohit Sharma ve Hanuma Vihari şu anda ev sahibi için mücadele ediyor ve güçlü bir ortaklık kurmaya çalışıyor. Bu arada, açıcı Mayank Agarwal, erken aşamalarda Rohit ile büyük bir karışıklıktan sonra tükendi. Ev sahibi XI’de Jayant Yadav’ın yerine Axar Patel’i getirdi. Sri Lanka ise Pathum Nissanka ve Lahiru Kumara’nın yerine Kusal Mendis ve Praveen Jayawickrama’ya geçme kararı aldı. Maç bir gece-gündüz meselesi ve Hindistan, Mohali’deki ilk Testi bir vuruş sırası farkla kazanmış ve ziyaretçileri temiz bir şekilde süpürmeye çalışacak. koşar. Hindistan, sırasıyla Bangladeş ve İngiltere’ye karşı evinde gündüz/gece Testlerinin ikisini de kazandı ve deplasmanda pembe top Testi kazanan tek takım olan Lankalılara karşı bu üçünü yapmaya çalışacak. (CANLI PUAN KARTI)

.comm” ng-class=”get_comm_class(comm) ” ng-hide=”comm.geo != boş && iletişim.geo.length > 0 && iletişim.geo.indexOf($root.$GEO.country) == -1″ ng-if=”comm.evt != ‘Eklenti:haberler’ && iletişim.evt != ‘Eklenti:video’ && iletişim.evt != ‘Eklenti:yorumlar'”>Hindistan XI Oynama: Mayank Agarwal, Rohit Sharma(c), Hanuma Vihari, Virat Kohli, Rishabh Pant(w), Shreyas Iyer, Ravindra Jadeja, Ravichandran Ashwin, Axar Patel, Mohammed Shami, Jasprit Bumrah

.comm” ng-class=”get_comm_class(comm) ” ng-hide=”comm.geo != boş && iletişim.geo.length > 0 && iletişim.geo.indexOf($root.$GEO.country) == -1″ ng-if=”comm.evt != ‘Eklenti:haberler’ && iletişim.evt != ‘Eklenti:video’ && iletişim .evt != ‘Eklenti:yorumlar'”>Sri Lanka XI oynamak: Dimuth Karunaratne(c), Lahiru Thirimanne, Kusal Mendis, Angelo Mathews, Dhananjaya de Silva, Charith Asalanka, Niroshan Dickwella(w), Suranga Lakmal, Lasith Embuldeniya, Vishwa Fernando, Praveen Jayawickrama

Hindistan ve Sri Lanka arasındaki 2. Testin (G/N) Doğrudan Bengaluru’daki M Chinnaswamy Stadyumu’ndan Canlı Skor Güncellemeleri

Mart

55: 10 (IST) Hindistan – Sri Lanka, 2. Test, 1. Gün, Canlı Güncellemeler: Koşu yok, Hindistan: /1Lakal ve Vihari’nin uzun teslimatı onu yalnız bırakır. Koşmak yok.

Beş aşıdan sonra, Hindistan: /1

Mart : 05 (IST)

Hindistan – Sri Lanka, 2. Test, 1. Gün, Canlı Güncellemeler: İki yarış, Hindistan: /1

Fernando tarafından kütükler üzerinde bir uzunluk teslimatı. Rohit iki koşu için derin kare bacağa vuruyor.Dört overden sonra, Hindistan: /1

Mart

33: (IST)

Hindistan – Sri Lanka, 2. Test, 1. Gün, Canlı Güncellemeler: İki koşuyor

Fernando tarafından pedlere doğru bir uzunluk teslimatı. Vihari onu midwicket’e bir duble bakar.

Mart

48: (IST) Hindistan – Sri Lanka, 2. Test, 1. Gün, Canlı Güncellemeler: Koşu yok, Hindistan: /1Dışarıdan Lakmal tarafından bir uzunluk teslimatı. Rohit onu koruma noktasına yönlendirir. Koşmak yok.

2,2 fazladan sonra, Hindistan: /1

Mart 45: (IST)

Hindistan – Sri Lanka, 2. Test, 1. Gün, Canlı Güncellemeler: KOŞU!! MAYANK AGARWAL DE PARÇALAR!

Fernando ve Mayank’ın iyi bir teslimatı kırışıkta sıkışıp kalıyor. Bir bacak veda arıyordu ama tükendi. Dickwella DS’yi istiyor ve o da topsuz. Agawal diğer tarafta çok geç kaldı.

M Agarwal Jayawickrama/Dickwella 4 (7)

Yürürken, Hanuma Vihari.

Mart

33: (IST)

Rohit Partiye Katılıyor

DÖRT! Rohit Sharma için çok kolay. Bu, açılış hamuru olarak hayal ettiğiniz türden bir teslimat. Vishwa Fernando, pedlerde sadece hafif bir gevşetici sağlıyor ve Rohit, sınırdan çıkmak için hafifçe vuruyor.

Mart 33: (IST)

Mayank Agarwal Dörtlü

DÖRTLÜ! Mayank Agarwal’dan muhteşem. İşaretten kurtulmanın ne yolu. Suranga Lakmal’ın kütüğünün dışında bir şamandıraydı, hafifçe şekillendi ve Mayank ileriye doğru büyük bir adım attı ve boş koruma bölgesini okşadı.

Mart38 : 31 (IST)

Rohit, Mayank Hindistan’a Açık

Rohit Sharma, Mayank Agarwal ortaya çıkıyor. Rohit’ten harika jest. Sri Lanka için son Test maçını oynayan Suranga Lakmal ile el sıkışıyor.

Mart45

: 22 (IST)

Hindistan – Sri Lanka Canlı Skor, 2. Test

Bu, Hindistan’daki üçüncü gündüz-gece Testidir. Önceki ikisi, sırasıyla Kalküta ve Ahmedabad’da düzenlenen Bangladeş ve İngiltere’ye karşı ev sahibi tarafından rahatça kazanıldı. Bengaluru artık listeye eklendi. Unutma, Bu özel Test maçı için % kapasiteye izin verildi, bu nedenle atmosferin Chinnaswamy’de heyecan verici.

Mart45

: 23 (IST)

Sri Lanka Kaptan Hisseleri Düşünceleri

” Küçük kapı oldukça kuru ve daha sonra eşit t Dönecek, bu yüzden biz de önce vuruş yapmak istedik. Son Testte yanlış yaptığımız şeyler hakkında konuştuk ve bunun bir daha olmayacağından emin olmak istiyoruz,” dedi Sri Lanka kaptanı Dmuth Karunaratne.

Mart56: 18 (IST)

Rohit Sharma Atışta Konuşuyor

“Tehlikede olan çok şey var ama istiyoruz her seferinde bir seans almak ve çok ileriye bakmamak. Bu zorlu bir Test maçı olacak ve biz de buna katılıp bu oyundan istediğimizi almalıyız,” dedi Rohit Sharma kura atışında. 2022Mart100 : 14 (IST)

Axar Patel Jayant Yadav’ın yerini aldı

Hindistan sol kol çarkı Axar Patel’de bir değişiklik yaptı spinner Jayant Yadav’ın yerine. Sri Lanka ise Pathum Nissanka ve Lahiru Kumara’nın yerine Kusal Mendis ve Praveen Jayawickrama’yı tercih etti.

6252022031220222057066252818703Mart

45 : 03 (IST)

Hindistan kura atışını kazandıHindistan kaptanı Rohit Sharma kurayı kazandı ve ilk olarak Sri Lanka’ya karşı vuruş yapmayı seçti. Bengaluru’daki M Chinnaswamy Stadyumu’ndaki ikinci Test.

222555530022240Mart48: (IST)

IND vs SL, 2. Test, 1. Gün Canlı Güncellemeler: MERHABA!

Merhaba ve In arasındaki ikinci ve son Testin Canlı yayınımıza hoş geldiniz. dia ve Sri Lanka, Bengaluru’daki M Chinnaswamy Stadyumu’ndan. Maç bir gece-gündüz ilişkisi olacak ve Hindistan önceki evlerinde pembe top Testlerinin ikisini de kazandı. Tüm aksiyonlar için takipte kalın. Maç 14:00 IST’de başlarken atışa bir saatten az kaldı.

55 Bu yazıda bahsedilen konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir