Asya Kupası 2022: Ravindra Jadeja Sakatlıktan Elendi, Axar Patel Değiştirildi

asya-kupasi-2022:-ravindra-jadeja-sakatliktan-elendi,-axar-patel-degistirildi

Asya Kupası: Ravindra Jadeja turnuvanın geri kalanı için elendi.© AFP

Hindistan Kriket Kontrol Kurulu (BCCI) Cuma günü yaptığı açıklamada, Hindistan’ın çok yönlü oyuncusu Ravindra Jadeja’nın Asya Kupası’nın geri kalanında sağ dizinden sakatlığı nedeniyle yarışma dışı bırakıldığını söyledi. Jadeja şu anda BCCI sağlık ekibinin gözetimi altında. BCCI, turnuvanın geri kalanı için Jadeja’nın yerine Axar Patel’i seçti. Axar daha önce kadrodaki yedek oyunculardan biri olarak adlandırılmıştı ve yakında kadroya katılacak. Jadeja, Hindistan’ın grup aşamasındaki iki maçında da sırasıyla Pakistan ve Hong Kong’a karşı oynadı.

“Tüm Hindistan Kıdemli Seçim Komitesi, Ravindra Jadeja’nın yerine Axar Patel’i seçti. devam eden Asya Kupası Ravindra Jadeja sağ dizinden sakatlandı ve turnuva dışı bırakıldı.Şu anda BCCI sağlık ekibinin gözetimi altında.Yerine Axar Patel daha önce kadrodaki yedeklerden biri olarak seçildi ve Yakında Dubai’deki takıma katılacak” dedi BCCI yaptığı açıklamada.

Pakistan’a karşı Jadeja ortak bir vuruşla 35, çaresiz kalmasına rağmen. Hong Kong’a karşı oynanan maçta Jadeja bir kale aldı, ancak vuruş şansı bulamadı.

Promoted

Hindistan şimdi 4 Eylül Pazar günü Süper 4 etabının ilk maçında Pakistan veya Hong Kong ile karşılaşacak.

Hindistan’ın Asya Kupası kadrosu: Rohit Sharma (Kaptan), KL Rahul (kaptan yardımcısı), Virat Kohli, Suryakumar Yadav, Deepak Hooda , Rishabh Pant (küçük kapı görevlisi), Dinesh Karthik (küçük kapı görevlisi), Hardik Pandya, Axar Patel, R. Ashwin, Yuzvendra Chahal, Ravi Bishnoi, Bhuvneshwar Kumar, Arshdeep Singh, Avesh Khan

Bu yazıda bahsedilen konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir