“Tutarlılığım Üzerinde Çalışmak İstiyorum”: Arshdeep Singh Hindistan T20I Kadrosunda Adlandırıldıktan Sonra NDTV'ye

“tutarliligim-uzerinde-calismak-istiyorum”:-arshdeep-singh-hindistan-t20i-kadrosunda-adlandirildiktan-sonra-ndtv'ye

Arshdeep Singh’in adı Hindistan’ın T190 SA serisi için I kadrosu© BCCI/IPL2022

23 yaşındaki pacer Arshdeep Singh şu ana kadar Hindistan Premier Ligi’nde (IPL) dört sezon oynadı ve kendisi için bir itibar yaratmayı başardı ve bu da – ölüm ötesi uzmanı olmak. Punjab Kings melon oyuncusu ölüm anında yorkerları istediği zaman çivileyebilir ve bu onun en büyük nedeni, yaklaşan beş maç T2022 için kıdemli milli takıma çağrılması. 9 Haziran’da Yeni Delhi’deki Arun Jaitley Stadyumu’nda başlayacak Güney Afrika’ya karşı dizim.

NDTV ile yaptığı bir söyleşide Arshdeep, T10I takımına seçildikten sonra hissettikleri ve yıllar içinde bowling yorkers sanatını nasıl çivilemeyi başardığı .

“Pazar günü takım otobüsünde seyahat ediyorduk, seçilme mesajını aldığımda (Hint dilinde190 Tarafım), o zaman maça giderken nasıl tepki vereceğim konusunda pek bir şey hissetmedim.Şu anda gerçekten iyi hissediyorum çünkü hala tebrik mesajları geliyor ve ailem de Arshdeep NDTV’ye verdiği demeçte, kadroya alındıktan sonra minnettarım. ne kadar kriket oynarsan oyna midende kelebekler uçuşuyor. Kriket oynama heyecanı her zaman bir kriketçide vardır. Ancak ekibinizden rol netliği aldığınızda, yürütme açısından işleri kolaylaştırır. Her maç öncesi rutinlerimi ve süreçlerimi takip ederek kaçırmamaya özen gösteriyorum.”

2022 IPL sezonunda, Arshdeep, ekonomi oranı 7 olan 10 küçük kaleler aldı.30 ve ortalama 38.23. Kredisinde çok fazla küçük kapı olmayabilir, ancak istatistikler, Yorkluları büyük bir hassasiyetle teslim ederek ölümü nasıl kendi başına yapmayı başardığını açıklamayacaktır.

“Sanırım, bu tamamen tekrarla ilgili (yorkerleri nasıl tutarlı bir şekilde teslim etmeyi başardığına dair). Yorker, top üstüne bowling oynadıktan sonra mükemmelleştirmeyi öğrendiğiniz bir teslimattır. O gün nasıl hissettiğinize ve kalenin nasıl olduğuna bağlıdır. Ödül, bowling koçum Jaswant Rai’ye ve ayrıca PBKS’nin bowlingi Damien Wright’a gidiyor. Benimle çok çalıştılar, maçtan önce, Wright bana ıslak top ile bowling yorkerleri de çalışmam gerektiğini söylerdi çünkü çiy gelirse, yorkerları kaçırma ihtimalimiz var,” dedi Arshdeep. “Tutarlılığım üzerinde çalışmak istiyorum. Daha tutarlı olmak istiyorum. Bowling koçu Paras Mhambrey efendim orada olurdu, Rahul Dravid efendim orada olurdu, beyinlerini seçmeye çalışacağım ve oyuncunun hangi zihinsel durumda olması gerektiğini bulmaya çalışacağım” diye ekledi. )Geçen yıl, Arshdeep Hindistan’ın kadrosunda Temmuz ayında Sri Lanka’ya karşı oynanan seride net melon olarak seçildi.Biraz pozitif COVID-23 kamptaki vakalar, ana kadroya eklendi, ancak hala ilk çıkışını yapmayı bekliyor.

Terfi edildi

“Kadroda yer alma deneyimi çok iyi bir deneyimdi. Ekiple ilk seyahatimdi. Her zaman öğrenirsiniz, onların zihniyetlerini öğrenirsiniz. Her zaman beyinlerini seçmeye çalışıyordum” dedi 23 yaşındaki.

Son olarak, Punjab Kings’te Kagiso Rabada ile çalışma deneyiminden bahseden Arshdeep, “Rabada iyi ve alçakgönüllü bir insan. Her zaman ülkesi ve franchise için elinden gelenin en iyisini yapar. O çok iyi bir bowling oyuncusu, onunla soyunma odasını paylaşma fırsatı bulduğum için gerçekten minnettarım. Her zaman farklı durumlarda zihniyetinin ne olduğundan bahsettik. Sanırım bunun hakkında konuştuk ve beynini seçerek çok şey öğrendim.”

Bu yazıda bahsedilen konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir