Royal Challengers Bangalore Vs Rajasthan Royals: IPL 2022 Canlı Kriket Skoru, NDTV Sports'ta Bugünkü Maçın Canlı Skoru

royal-challengers-bangalore-vs-rajasthan-royals:-ipl-2022-canli-kriket-skoru,-ndtv-sports'ta-bugunku-macin-canli-skoru

Özel bir uzman ekibi size Sports.NDTV.com’da canlı skor, canlı kriket skoru, canlı maç güncellemesi getiriyor. 5.3 fazladan sonra, 145 hedefini kovalayan Royal Challengers Bangalore, 22/1. Royal Challengers Bangalore vs Rajasthan Royals puan kartının canlı güncellemeleri de mevcuttur. Hindistan Premier Ligi’nde 2022 favori takımlarınızı takip etmek için mükemmel bir platformdur. Hindistan Premier Ligi 2022 bugünkü maç, top yorum, Royal Challengers Bangalore vs Rajasthan Royals ile en sevdiğiniz vurucu oyuncuları ve bowling oyuncularını takip edin , Royal Challengers Bangalore – Rajasthan Royals canlı skoru, Royal Challengers Bangalore – Rajasthan Royals puan kartı. Canlı maç güncellemelerini ve canlı kriket skorunu sitemizden takip edebileceğiniz için Sports.NDTV.com’da Hindistan Premier Ligi’nin 57 heyecanını takip edin. platform.

4.6 fazla (0 Koşu) Koşu yok.

4.5 üst (1 Koşu) 1 koşu.

4.4 üst (4 Koşu) DÖRT! Sopanın ortasından değil, top hızla çitlere doğru koşuyor! Dolu bir top, dışarıda. Faf du Plessis orta sahada rakibini geride bırakıyor. Jos Buttler topu durdurmak için atlıyor ama beceremiyor. Sınır!

4,3 fazla (1 Tur) Bir uzunlukta, dışarıda. Rajat Patidar kırışıklığında kalıyor ve onu bir bekar için üçüncü adama yönlendiriyor.

4.2 fazla (1 Run) Güle güle! Daha kısa bir top, dışarıda, orada da ekstra sıçrama! Sanju Samson zıplıyor, eldivenlerini topa götürüyor ama durduramıyor. Tek bir gol!

4.1 fazla (1 Run) Bacak güle güle! LBW için bir itiraz, ancak verilmedi! Pedleri biraz kıstıran uzun bir top. Rajat Patidar bunu atmak istiyor ama ıskalıyor ve uyluk yastığına vuruluyor. Top noktaya doğru yuvarlanıyor ve vurucular gizlice bir bacak veda! Bu muhtemelen bacağın dışına atıyordu, sorun boy da olabilirdi!

3,6 fazla (0 Koşu) Prasidh Krishna orta ve bacak çevresinde tekrar kısa bırakır. Bu sefer Faf du Plessis onun altına eğiliyor.

3,5 üst (4 Koşu) DÖRT! ÇITIRDI! Daha kısa bir top, kapalı. Faf du Plessis, uzunluğu alır ve çatlama sınırı için küçük kapı ortasına çeker.

3.4 fazla (0 Tur) Uzunluk top, dışarıda. Faf du Plessis eğilir ve onu sipere doğru iter.

3,3 fazla (1 Koşu) Bir boy gerisi, dışarısı kapalı. Rajat Patidar onu üçüncü adama yönlendirir ve vuruşu döndürür. orta civarında. Faf du Plessis, kare bacak üzerinden çalışır. Yuzvendra Chahal onu kovalar ve vurucular üç tur atar. Ama bekleyin, Rajat Patidar kısa bir koşu yaptı. Sadece iki koşu verilir!

3.1 fazla (0 Koşu) Dışarıda kapalı, tam boy. Faf du Plessis onu sipere doğru sürüyor. Tek yok!

2,6 fazla (1 Koşu) Dokunma dolgun, dışarısı kapalı. Faf du Plessis onu sipere doğru iter ve tek bir vuruş alır.

2,5 fazla (0 Run) İyi uzunlukta teslimat, dışarıda kapalı. Faf du Plessis bunu noktaya doğru vurur.

2,4 fazla (0 Koşu) Beşinci güdük çizgisi civarında bir uzunluk üzerinde. Faf du Plessis oyunu yalnız bırakıyor.

2,3 fazla (4 Koşu) DÖRT! Faf du Plessis hesabını bir sınırla açıyor! Uzunluk top, dışarıda. Faf du Plessis, çatlama sınırı için kapağı deliyor. 2,2 fazla (0 Koşu) Bir uzunlukta, kapalı. Faf du Plessis blok yapıyor.

2.1 fazla (0 Koşu) Dış sahada, daha dolgun top, şekil veriyor. Faf du Plessis onu yalnız bırakıyor.

1.6 fazla (0 Koşu) Uzunluk teslimatı, ortada. Rajat Patidar onu savunuyor. Prasidh Krishna’dan başarılı bir ilk vuruş!

1.5 üst (0 Koşu) Daha dolgun top, ortada. Rajat Patidar bloke ediyor.

1.4 pas (0 Koşu) ÇIKIŞ! ALINMIŞ! Prasidh Krishna ilk kanı alıyor! Virat Kohli’nin zayıf formu devam ediyor! Ortada bir başka iyi yönlendirilmiş kısa top. Virat Kohli bunu çekmeye çalışıyor ama miğferinde hafif bir kenar oluyor. Top noktaya doğru fırlıyor. Riyan Parag ileri koşuyor ve güvenli bir şekilde kesiyor. Rajasthan için erken bir atılım! Virat Kohli yüzünde bir gülümsemeyle geri dönüyor.

Rajat Patidar 3 numarada çıkıyor

1.4 fazla (1 Koşu) Geniş! Bu vesileyle çok kısa, dışarıda. Virat Kohli bunu çekmeye çalışıyor ama sonunda kurtuluyor. Geniş çağrıldı!

1.3 fazla (0 Run) Prasidh Krishna dışarıyı tekrar açıyor. Virat Kohli kullanıyor ve orta vuruşta saha oyuncusunu buluyor.

1.2 fazla (0 Run) Daha kısa top, dışarıda. Virat Kohli oyunu yalnız bırakıyor.

1.1 fazla (0 Koşu) Daha dolgun top, yuvarlanıyor. Virat Kohli sürmek için eğiliyor ama pabuçlarının içini geri alıyor.

Diğer taraftan kim top atacak? Bu Prasidh Krishna.

0,6 üzerinde (1 Koşu) Başka bir avantaj! Fuller, dışarı çık. Virat Kohli onu zorlamaya çalışıyor ama kaleciyi geçerek içeriden bir avantaj elde ediyor. Tek alındı! 9 birinci turdan kaçar!

0,5 fazla (4 Tur) KENARLI VE DÖRT! Dışarıda, dışarıda. Virat Kohli bunu ortadan kaldırmak istiyor, ancak bir sınır için kütüklerden ince bacağa doğru bir iç kenar elde ediyor. Şans şimdilik Virat’ta!

0.4 üst (4 Tur) DÖRT! Virat Kohli tarzıyla çizgiyi aşıyor! Orta ve bacak çevresinde başka bir dolgun top. Virat Kohli bir sınır için küçük kapı ortasından geçiyor. Virat Kohli ve Bangalore hazır ve çalışıyor!

0,3 fazla (0 Tur) KAPAT! Pedlerde daha dolgun bir top. Virat Kohli havadan şutunu çekiyor ve top Daryl Mitchell’in hemen altına iniyor.

0.2 fazla (0 Run) Bir uzunlukta arka, ortada. Virat Kohli küçük kalenin ortasına doğru arka ayağından vuruyor.

0.1 üst (0 Run) Trent Boult bir vuruşla başlıyor. uzunluğunda top, arkada, ortada. Virat Kohli bunu engelliyor.

Bu yazıda bahsedilen konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir